Franchisenemer worden?

Beste kwaliteit, vangvers, duurzaam & gezond

Tasty fish is op zoek naar jou!

Tasty fish is een nieuw duurzaam visconcept met als doel een lekkere gezonde vis snack voor jong en oud. Een combinatie van duurzaam gevangen vis en een bereidingswijze waarbij er geen vetten worden gebruikt zorgt voor een lekkere gezonde hap. Met onze liefde en passie voor vis hebben wij de lekkerste producten voor jullie bij elkaar gezocht.

Durf jij dit vis avontuur samen met ons aan te gaan?

Altijd gedroomd van je eigen onderneming?

Dan zeggen wij niet twijfelen maar doen!

De route van de vis

Bij Tasty Fish maken wij gebruik van onze eigen vloten en verwerking waardoor wij de kwaliteit van de vis goed kunnen controleren.

100% Kwaliteit

Wij houden van kwaliteit vis en daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen 100% zeevis in het assortiment op te nemen.

Restaurant of Kiosk

Een restaurant of een mobiele Kiosk bij Tasty Fish hebben wij de gedachten samen staan we sterk. Wij ondersteuen jou als ondernemer van begin tot succes.

Blije klanten

Blije klanten daar gaat het om! Met de gezonde bereidingswijze kunnen de consumenten binnen enkele minuten genieten van een heerlijk vers visgerecht..

Tasty Fish

Gezond eten en heerlijke zeevis daar zijn wij in Urk mee opgegroeid. Vandaar dat wij 365 dagen in het jaar op zee te vinden zijn. Onze vloten vertrekken iedere zondag om 3 uur s’nachts uit de haven van Harlingen om vervolgens onze restaurantketens en partners te bevoorraden met verse vis. Dankzij de inzet van onze eigen faciliteiten en ons gekwalificeerde personeel kunnen wij de kwaliteit van onze vis nauwlettend controleren of het voldoet aan de waarden die wij stellen aan onze producten.

De nieuwe bereidingswijze

De nieuwe ovens van Tasty Fish zijn ontworpen met een touchscreen gebruikersinterface en zijn voorzien van 3 verschillende standen waarmee de vis bereidt kan worden. Door de touchscreen gebruikersinterface met de talloze vooraf ingestelde recepten is de vis snack binnen enkele minuten klaar om heerlijk van te smullen. De nieuwe oven waarmee de vis snacks bereid worden zorgen ten alle tijden voor de perfect gekookte en gebruinde gerechten. Een super uitvinding die niet alleen zorgt dat de vis snack gezond blijft maar ook kun je hierdoor extreem snel koken, grillen, braden, ontdooien en bereiden.

Altijd gedroomd van je eigen onderneming?

Wij willen iedereen in Europa kennis laten maken met Tasty Fish en de lekkere gezonde vis snacks. De gezonde vis snack smaakt naar meer en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste franchisenemers die net zo veel liefde en passie hebben voor vis en gezond eten als wij.

Durf jij dit vis avontuur samen met ons aan te gaan? Vertel ons je passie voor vis en laten we vrijblijvend kennismaken!

Wil jij meer informatie over Tasty Fish en de mogelijkheden? Download dan de brochure